vineri, octombrie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalAtenție, șoferi! Ordonanţa Antidrog intră astăzi în vigoare

Atenție, șoferi! Ordonanţa Antidrog intră astăzi în vigoare

-

Ordonanța antidrog, modificată, în ultima ședință de Guvern va fi publicată în Monitorul Oficial, în cursul zilei de luni.

CITEŞTE ŞI: Cum se modifică Ordonanţa Antidrog

Actul normativ prevede că șoferii vor rămâne fără permis 72 de ore, dacă refuză testarea drugtest.

Guvernul a modificat prevederile din controversata OUG 84 cu privire la testarea antidrog a conducătorilor auto. Conform noilor reglementări, șoferii care nu vor primi în trei zile rezultatul testelor de laborator vor fi lăsați să iasă în trafic. Aceasta chiar dacă există suspiciuni cu privire la consumul de stupefiante.
Ordonanța antidrog stârnește controverse

Modificările Guvernului

OUG 84, modificată în ultima ședință de guvern va merge la publicare în Monitorul Oficial, în cursul zilei de luni. Ulterior, ordonanța antidrog va intra în vigoare la trei zile după ce a fost publicată, conform reglementărilor în vigoare.

Guvernul a modificat prevederile actului normativ contestate de șoferi, în ședința de joi, 11 iulie. Este vorba despre acele reglementări care stabileau ce se întâmplă cu șoferii care nu acceptă testarea antidrog cu aparatul drugtest. Inițial, actul normativ stabilea că aceștia vor fi lăsați fără permis de conducere până la primirea rezultatelor la analizele probelor biologice. Măsura a stârnit numeroase proteste.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Lipă a dat explicaţii la Guvern în legătură Cu primele uriaşe de la Federaţia de Canotaj

0
Elisabeta Lipă a discutat cu șeful Cancelariei prim-ministrului despre scandalul primelor date angajaților Federației Române de Canotaj, după ce s-a aflat că medicul și contabila lotului olimpic au primit prime de sute de mii de euro, mai mult decât...