joi, septembrie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBiden i s-a adresat cu "domnule Putin" lui Zelenski

Biden i s-a adresat cu „domnule Putin” lui Zelenski

-

Joe Biden l-a prezentat din greşeală, joi, pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski drept „preşedintele Putin”, într-o gafă ce va alimenta şi mai mult îngrijorările cu privire la acuitatea sa mintală, care ameninţă să îi saboteze campania prezidenţială, relatează The Guardian.

CITEŞTE ŞI: Obligații noi pentru pensionarii români stabiliți în străinătate

Biden a făcut această greşeală în timpul unei întâlniri cu Zelenski, în ultima zi a summitului NATO de la Washington. Gafa a avut loc cu doar o oră înainte de o conferinţă de presă rară a lui Joe Biden, foarte aşteptată şi numită chiar „decisivă” pentru campania sa, deoarece un număr tot mai mare de aliaţi politici şi donatori i-au cerut să se retragă din cursa pentru un nou mandat la Casa Albă.

În încheierea declaraţiei sale din deschiderea întrevederii, Biden i-a dat cuvântul lui Zelenski: „Acum vreau să dau cuvântul preşedintelui Ucrainei, care are mult curaj şi determinare”. Biden a spus: „Doamnelor şi domnilor, preşedintele Putin!”

A stârnit suspine

Dându-şi seama imediat de greşeală, Biden a încercat să o dreagă: „Preşedintele Putin! Îl vom învinge pe preşedintele Putin. Preşedintele Zelenski. Sunt atât de concentrat pe ideea de a-l învinge pe Putin. Trebuie să ne preocupe asta. Oricum, domnule preşedinte…”

„Sunt mai bun”, a spus Zelenski glumind şi strângându-i mâna lui Biden.

„Eşti mult mai bun”, a replicat Biden.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

USR încearcă blocarea lui Iohannis la Senat: A dat mână liberă baronilor din PSD și PNL

0
Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, a afirmat, miercuri, că USR va folosi toate mijloacele legale pentru a bloca modificarea legii astfel încât președintele Klaus Iohannis să poată candida la alegerile parlamentare. CITEŞTE ŞI: Sectorul 5. Sunt reparate și...

Se reia recalcularea pensiilor