sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu, despre recalcularea pensiilor: se încearcă specularea de către unele firme de...

Ciolacu, despre recalcularea pensiilor: se încearcă specularea de către unele firme de arhivare

-

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că unele firme de arhivare încearcă să speculeze procedura prin care pensionarii vor primi acasă plicurile cu decizia de recalculare a pensiei.

„Se pregătește în aceste zile și procedura prin care pensionarii vor primi acasă plicurile cu decizia de recalculare a pensiei. Am văzut că se încearcă specularea de către anumite firme de arhivare a acestei conjuncturi privind recalcularea pensiilor. Au fixat un preț maximal aranjat pentru copiile din arhivă de care au nevoie pensionarii. Așa ceva este ilegal și imoral și cei responsabili trebuie sancționați cu toată severitatea prevăzută de lege”, a precizat Ciolacu.

Totodată, premierul a transmis că va fi majorat cu peste 1,4 miliarde lei bugetul schemei de ajutor de stat ”Creditul Fermierului”.

„ Înseamnă o creștere cu 650 de milioane de lei față de bugetul inițial. Acoperim o mare parte a dobânzii, iar sprijinul pe care un fermier îl primește ajunge la 280.000 de euro în 5 ani”, a spus Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...