duminică, iunie 30, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăIohannis a convocat CSAT: se analizează posibilitatea transferului unui sistem de rachete...

Iohannis a convocat CSAT: se analizează posibilitatea transferului unui sistem de rachete PATRIOT către Ucraina

-

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, şedinţa CSAT, la ora 13.00. Pe ordinea de zi a reniunii va fi „analiza privind posibilitatea transferului unui sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare PATRIOT către Forţele Armate ale Ucrainei”.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, pe agenda şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se află incluse subiecte referitoare la: Obiectivele României pentru Summitul NATO din 2024; Forţele şi mijloacele Armatei României ce pot fi puse la dispoziţie pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2025; Stadiul şi perspectivele conflictului din Ucraina în urma agresiunii ilegale şi nejustificate a Federaţiei Ruse. Cel mai așteptat subiect este „analiza privind posibilitatea transferului unui sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare PATRIOT către Forţele Armate ale Ucrainei”.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că va prezenta joi, în cadrul CSAT, poziţia sa privind candidatura la şefia NATO şi apoi va anunţa şi public decizia luată pe acest subiect, după ce Ungaria și Slovacia și-au anunțat susținerea pentru Mark Rutte.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

CRAIOVA. Criminalul din Grădina Botanică, condamnat la 15 ani de închisoare

0
Magistrații Tribunalului Dolj l-au condamnat pe criminalul din Grădina Botanică din Craiova la 15 ani de închisoare și daune morale în valoare de 200.000 de euro pentru familia lui Melis. CITEŞTE ŞI: Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova va...