sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalEROISM PENTRU LIBERTATE – Invitație la o dezbatere cinstită despre CRIMELE nepedepsite...

EROISM PENTRU LIBERTATE – Invitație la o dezbatere cinstită despre CRIMELE nepedepsite din perioada 14 Decembrie 1989 – 18 Iunie 1990

-

La 34 de ani de la crimele împotriva poporului român săvârșite de „românii” care au luat, prin lovitură de stat, puterea în Decembrie 1989, după ce i-au împușcat pe soții Ceaușescu,  și o păstrează și astăzi, statul român nu vrea să-i pedepsească pe criminali.

Crimele au continuat din 14 decembrie 1989 până pe 18 iunie 1990.

La 34 de ani de la momentul când regimul Iliescu, continuatorul ceaușismului, a declanșat Mineriada din 13-15 iunie, Asociația „21  Decembrie 1989” organizează, joi 13 iunie 2024, de la ora 13.00, la sediul din strada Romulus nr. 6 din București, dezbaterea „EROISM PENTRU LIBERTATE”.

„Dezbaterea urmărește să scoată în evidență importanța istorică a sacrificiului de sânge din Decembrie 1989 până în iunie 1990.

„Crime împotriva umanității”

Atrocitățile comise de autoritățile statului român în perioada decembrie 1989 – iunie 1990 au fost încadrate de CEDO ca fiind „Crime împotriva umanității”.

Citiți și Klaus Iohannis, atrage atenţia despre dosarul Revoluţiei: Nu are încă un deznodământ, iar această situație pătează memoria celor care au luptat și și-au dat viața pentru libertatea noastră!

Deciziile CEDO obligă statul român la ancheta efectivă pentru fiecare victimă în parte,  identificarea și tragerea la răspundere a vinovaților precum și acordarea de daune morale și materiale victimelor acestora”, arată, într-un comunicat, moderatorul Dezbaterii Teodor Mărieș, Președintele Asociației „21 Decembrie 1989”.

Invitați Speciali să vorbească despre „Revoluționarii uciși, răniți, reținuți și maltratați în perioada înfracțională 14 Decembrie 1989 – 18 Iunie 1990”, sunt: Armand Goșu – profesor universitar; Vasile Doană – colonel (R) magistrat și Marius Bostan – antreprenor – „Golan” al Pieței Universității.

Invitați, care vor să intre în dialog cu invitații speciali, în partea a doua a dezbaterii, sunt revoluționari, profesori, studenți și elevi, jurnaliști „golani”, oameni de cultură etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...