duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPNL nici nu se gândeşe să-i ceară demisia lui Flutur după ce...

PNL nici nu se gândeşe să-i ceară demisia lui Flutur după ce a pierdut CJ Suceava: Când câștigi 47% și pierzi la sub o mie de voturi nu ai de ce să demisionezi!

-

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a exclus luni ideea de a ieși de la guvernare.

CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan, despre candidatura PNL la Prezidenţiale: Mergem cu oşteanul nostru!

Cât despre situația de la Suceava, liderul PNL a spus că Gheorghe Flutur nu are de ce să-și dea demisia.

Analiza candidaţilor

„Vom analiza în următoarele zile cu liderii noștri din țară, analizăm fiecare situație în parte, și acolo unde am pierdut, și acolo unde am câștigat…Iertați-mă, dl (n.red Cătălin Drulă) care s-a retras în urmă cu câteva minute anunța en-fanfare că va scoate 20% și și-a dus partidul la 8,5. Domnul Flutur este un om care a primit la vot 47%. Când câștigi 47% și pierzi la sub o mie de voturi nu ai de ce să demisionezi. Dl Flutur rămâne un om cu o mare experiență politică, extrem de necesară pentru PNL. Avem nevoie de experiența dânsului și ne-a lipsit în aceste trei luni de zile”, a spus Rareș Bogdan.

După numărătoarea parţială a voturilor în 527 de secţii de votare din totalul celor 561, Gheorghe Flutur a obţinut 107.578 voturi, iar Gheorghe Şoldan 114.286 voturi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...