sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăDiaspora RomâniDeSuccesInUK continuă 

 RomâniDeSuccesInUK continuă 

-

Seria #RomâniDeSuccesInUK continuă luna aceasta cu Raluca Epureanu, fondatoarea start-up-ului FlairMakers dedicat industriei ospitalității (www.flairmakers.com), anunță Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

.Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Raluca a studiat la Universitatea din Oxford, unde a devenit prima româncă premiată cu bursa Forté în programul EMBA al Saïd Business School, absolvind cu distincție. De asemenea, a fost inclusă și în lista “Poets and Quants” a celor mai buni Executive MBA din lume în 2022.

Născută în Constanța, Raluca Epureanu are o carieră remarcabilă de peste 18 ani în industria ospitalității, deținând posturi de conducere pentru branduri globale precum The Ritz-Carlton, JW Marriott și Marriott International atât în Marea Britanie, cât și în SUA, Emiratele Arabe Unite și Hong Kong.

În prezent dorește să aibă un impact pozitiv asupra liber-profesioniștilor din industria ospitalitatii prin facilitarea accesului la joburi temporare flexibile, bine plătite și într-un mediu de calitate.

Astfel, a dezvoltat aplicația FlairMakers care aduce împreună industria ospitalității (hoteluri, restaurante etc) și freelancers, oferind astfel o modalitate inovatoare de a găsi locuri de muncă temporare pentru persoanele care desfășoară activități independente (in-person sau remote) și au nevoie de venituri adiționale.

Câteva exemple de locuri de muncă: barman, bucătar, ospătar pentru evenimente, hostess, housekeeper, dar și event planner, social media marketing manager, hospitality consultant (https://flairmakers.com/join-waitlist/).

De asemenea, Raluca este și voluntar Repatriot unde contribuie la conectarea profesioniștilor români din străinătate cu mediul de afaceri din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...