luni, septembrie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPedepse mai mari pentru agresorii de copii: Cât riscă

Pedepse mai mari pentru agresorii de copii: Cât riscă

-

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, anunță că agresorii de copii vor primi pedepse mai mari pentru faptele lor.

CITEŞTE ŞI: Pascu a făcut acord de recunoaştere în instanţă: Va beneficia de reducerea pedepsei

„Pentru punerea în primejdie gravă a vieții sau a integrității unui minor se vor executa 5-10 ani de închisoare, față de 3-7 ani cât este prevăzut în legislația actuală”, spune el.

„Agresorii de copii vor primi pedepse mai mari pentru faptele lor. Pentru punerea în primejdie gravă a vieții sau a integrității unui minor se vor executa 5-10 ani de închisoare, față de 3-7 ani cât este prevăzut în legislația actuală. Prin această majorare, am urmărit eliminarea suspendării pedepsei, permisă de sistemul judiciar dacă sentința este de maxim 3 ani”, conform unui anunț făcut pe Facebook de Nicolae Ciucă.

Părinții care consumă droguri, pedepse de până la 12 ani de închisoare

„Am scris proiectul de lege gândindu-mă la efectul dezastruos pe care îl are asupra copilului un părinte sau tutore care consumă droguri. Această situație devine o circumstanță agravantă, ce majorează sentința la 7-12 ani închisoare. Obiectivul meu: descurajarea consumului de substanțe psiho-active de către persoanele responsabile de copii.

Creșterea acestor pedepse e pentru o mai bună protecție a celor mici, care pot crește frumos doar într-un mediu sigur, lipsit de violență. Am convingerea că, protejând dezvoltarea armonioasă a copiilor, investim în viitorul României”, adaugă sursa citată.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tone de alimente și apă de la rezervele statului pentru sinistrații din județul Galați

0
Din ordinul premierului Marcel Ciolacu, din rezervele statului, au fost alocate 214 tone de alimente și peste 200.000 de litri de apă pentru zonele afectate de inundații. „Apă: 210.000 de litri au ajuns în județul Galați, aproximativ 150.000 de litri...