sâmbătă, iunie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCe spune fiica bărbatului ucis sub ochii trecătorilor

Ce spune fiica bărbatului ucis sub ochii trecătorilor

-

Cei doi tineri filmați în timp ce bat până la moarte un bărbat cu care se certaseră înainte au fost arestați. Crima, de o violență extremă, a fost comisă pe stradă, în văzul lumii, în cartierul Crângași din Capitală.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu: Va exista un control asupra pieței detergenților unde există creșteri de prețuri total nejustificate

Un bărbat de 46 de ani, care a vrut să își apere fiica vitregă de niște adolescente care o amenințaseră cu bătaia, a fost omorât de cei doi tineri.

Suspecții, unul dintre ei minor, au fugit inițial, dar ceva mai târziu s-au predat. Ei sunt acum în arest preventiv, sub acuzația de omor și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Crima din Crângași, pas cu pas

Momentul în care tinerii – de 16 și 20 de ani – îl lovesc de mai multe ori cu pari de lemn pe bărbatul aflat la pământ a fost surprins de camera unui șOfer.

Scandalul a izbucnit pe trotuarul din fața Parcului Crângași. Victima mersese acolo să își apere fiica vitregă, pe care două tinere voiau să o bată. În timp ce fetele discutau, băieții care le însoțeau s-au luat la ceartă cu bărbatul. L-au urmărit apoi pe stradă.

Andreea, fiica victimei: „Fetele erau cu mai mulți băieți și, când a plecat, au venit doi băieți de 16 și 20 de ani care l-a luat, avea două … nu bâte, era ceva de la bancă, lemnul acela.”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

CRAIOVA. Criminalul din Grădina Botanică, condamnat la 15 ani de închisoare

0
Magistrații Tribunalului Dolj l-au condamnat pe criminalul din Grădina Botanică din Craiova la 15 ani de închisoare și daune morale în valoare de 200.000 de euro pentru familia lui Melis. CITEŞTE ŞI: Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova va...