sâmbătă, septembrie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăMinistrul Grindeanu, atac la Asociaţia Pro Infrastructura

Ministrul Grindeanu, atac la Asociaţia Pro Infrastructura

-

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, atacă Asociaţia Pro Infrastructura despre care afirmă că primeşte fonduri de la unele companii care lucrează pe şantierele din România.

„Eu m-am tot săturat să răspund la aceşti domni care am văzut că s-au cărat cu avionul pe deasupra autostrăzii A 7 să filmeze. Și vă rog să verificaţi şi, dacă nu am dreptate, o să-mi cer scuze public.(…)Asta înseamnă nişte costuri. Eu îi provoc public să vină şi să spună dacă la Asociaţia Pro Infrastructura în ultimii trei-patru ani s-au primit bani de la companii care fac autostrăzi în România sau de la companii care sunt asociate. Eu ştiu că da. Eu nu vă dau numele companiilor că nu e treaba mea. Doar vă spun că sunt companii care în acest moment dezvoltă proiecte de infrastructură, în trecut, când era domnul Drulă ministru, dezvoltau proiecte de infrastructură şi care contribuie la bunăstarea acestei asociaţii”, a afirmat Sorin Grindeanu, citat de News.ro.

Ministrul Grindeanu a ținut să sublineze că acest lucru „nu este ilegal”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ponta şi-a recâştigat titlul de doctor: Instanţa Supremă a luat decizia!

0
Fostul premier Victor Ponta a obținut anularea ordinului prin care Ministerul Educației i-a retras, în 2016, titlul de doctor. Decizia este definitivă și a fost pronunțată miercuri de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), în baza unei decizii...