miercuri, octombrie 2, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăRafila: 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost sau urmează...

Rafila: 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost sau urmează să fie distruse

-

Ministrul Alexandru Rafila susține că circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost distruse sau urmează să fie distruse în perioada următoare.

„S-au achiziţionat efectiv 36-37 milioane de doze, astea sunt doze care s-au şi utilizat. Circa 7 milioane de doze au fost distruse sau urmează să fie distruse în perioada următoare, circa 3 milioane de doze mai sunt în depozite. O cantitate de aproape 29 de milioane de doze pentru care exista angajamentul României să le achiziţioneze nu au mai fost achiziţionate, fac obiectul litigiului cu compania Pfizer”, a declarat ministrul Alexandru Rafila.

Ministrul spune că speră într-o rezolvare amiabilă cu Pfizer în procesul în care compania farmaceutică a cerut României să plătească cele aproape 29 de milioane de doze de vaccin anti-COVID contractate în perioada pandemiei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Rareş Bogdan aruncă BOMBA: PNL nu mai vrea să audă de PSD

0
PNL nu mai vrea să audă de alianță cu PSD după alegeri, susține prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan. CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan a RĂBUFNIT la adresa PSD: Ciolacu, luat captiv de baroni! Acesta a declarat că opţiunea liberalilor după alegerile de...