luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăLupeni. Elev prins în bancă cu un pistol cu gaz şi proiectile

Lupeni. Elev prins în bancă cu un pistol cu gaz şi proiectile

-

Un elev de 17 ani din Lupeni, judeţul Hunedoara, a fost prins de poliţişti, în timpul unui control, cu un pistol cu gaz şi proiectile. Acestea erau ascunse în bancă, sub cărţi.

El a susţinut că avea arma la el pentru a o duce, după cursuri, unei persoane pentru lucrări de întreţinere. ”Astăzi, 11 martie a.c., ca urmare a efectuării unei razii în municipiul Lupeni, poliţiştii Biroului Ordine Publică au identificat, într-o sală de clasă a unui liceu, un elev în vârstă de 17 ani care deţinea (în bancă, mascat sub cărţi) un pistol cu gaz şi 9 proiectile tip bilă. Acesta a declarat a introdus pistolul în sala de clasă întrucât intenţiona ca, după orele de curs, să îl ducă unei persoane pentru a efectua o lucrare de întreţinere”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. Pistolul a fost ridicat de poliţişti şi urmează a fi expertizat de către specialiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Hunedoara, în funcţie de concluziile cărora urmează a se lua măsurile legale. Din primele informaţii ar fi vorba, cel mai probabil, despre o armă neletală, nesupusă autorizării, potrivit g4media.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Descinderi ale Poliției la suspecții de contrabandă, evaziune și înșelăciune: peste 80 de percheziții în toată țara

0
Ample percheziții au loc luni dimineață la persoane suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani, înșelăciune, contrabandă și alte infracțiuni economice grave. Peste 80 de descinderi au loc la casele suspecților. Potrivit Poliției Române, mai multe acţiuni au avut loc...