vineri, octombrie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu: Nicio pensie nu scade ca efect al noii legi!

Ciolacu: Nicio pensie nu scade ca efect al noii legi!

-

Premierul Marcel Ciolacu anunță că nicio pensie nu scade ca efect al noii legi. „Dimpotrivă, creștem pensiile românilor în mod echitabil, pe merit!”, a afirmat șeful Executivului.

„Aprobăm normele de aplicare ale Legii pensiilor, pe baza cărora recalculăm pensiile din sistemul public. Un element fundamental al acestor norme este că nicio pensie nu scade ca efect al noii legi. Dimpotrivă, creștem pensiile românilor în mod echitabil, pe merit! Am majorat cu 13,8% pensiile în ianuarie 2024, iar începând cu septembrie 2024 plătim pensiile recalculate”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.

O altă prioritate a guvernării, susține Ciolacu, este susținerea întreprinderilor mici și mijlocii.
„Venim azi cu o nouă structură și un mod de operare mai eficient al agențiilor teritoriale pentru IMM-uri și turism. Scopul nostru este să susținem cât mai multe companii locale, rapid și eficient. De altfel, conform datelor Consiliului Concurenței, companiile românești au beneficiat în 2023 de ajutoare de stat de circa 30 de miliarde de lei, aproape 2% din Produsul Intern Brut! Iar peste 90% din firmele beneficiare sunt IMM-uri, asta înseamnă capital românesc!”, a precizat Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Nicuşor Dan, ironizat de Ciolacu: Să moară şi capra vecinului!

0
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că nu are nimic împotriva referendumului pentru Capitală pe care primarul general vrea să-l organizeze, însă a comentat ironic referior la întrebările pe care Nicușor Dan vrea să le adreseze bucureștenilor. CITEŞTE ŞI: Scandalul...