luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCiolacu, foc şi pară pe Cîţu: Eu nu pot de exemplu să-i...

Ciolacu, foc şi pară pe Cîţu: Eu nu pot de exemplu să-i mulțumesc domnului Cîțu pentru deficitul de 9,2% pe care l-a adus României!

-

Premierul Marcel Ciolacu a profitat de ocazia unei conferințe și l-a atacat pe senatorul Florin Cîțu ca răspuns la afirmațiile acestuia din ultimele zile în care îl acuza, printre altele, că bugetul pe 2024 este ilegal.

CITEŞTE ŞI: Guşă, scandal monstru cu Şoşoacă: Nu l-a bătut, dar l-a tratat cu o violență ciudată!

„Cred că e corect să mulțumim tuturor celor implincați, acre au început acest proiect și celor care îl continuă și vor finaliza și constructorilor.

Deficit uriaş

De data asta e un caz fericit. Eu nu pot de exemplu să-i mulțumesc domnului Cîțu pentru deficitul de 9,2% pe care l-a adus României. Dar domnului Bode și domnului Grindeanu putem să le mulțumim și suntem conviși că lucrurile vor mere în direcția corectă”, a declarat premierul la conferință de presă susținută împreună cu ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, după vizita de lucru la obiectivul de investiții rutiere Drum Expres Craiova-Pitești, tronsonul 3 Valea Mare-Colonești.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...