duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu despre aderarea la Schengen: Singura soluţie în acest moment este să...

Ciolacu despre aderarea la Schengen: Singura soluţie în acest moment este să aşteptăm reacţia Olandei

-

Premierul Marcel Ciolacu susține că aderarea la Schengen nu putea fi pe ordinea de zi a Consiliului JAI, având în vedere că se ştia reacţia Austriei în privinţa României, dar şi reacţia Olandei în privinţa Bulgariei, cele două ţări fiind în procedură împreună.

”Nu puteam fi pe ordinea de zi decât dacă doream să forţăm un vot pe care l-am fi cunoscut dinainte. Nu neapărat votul Austriei împotriva României. Am fi cunoscut foarte clar votul Olandei împotriva Bulgariei. Procedura în Olanda este mai complicată decât în România. Trebuie un vor prin Parlament. (…) Sunt şanse (…) singura soluţie în acest moment este să aşteptăm reacţia Olandei, ea va veni cât de curând, în ceea ce priveşte Bulgaria şi convocarea unui JAI extraordinar cu această temă”, a declarat premierul Ciolacu, potrivit News.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...