vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMai mulţi PSD-işti migrează la AUR: Când va fi anunţul oficial

Mai mulţi PSD-işti migrează la AUR: Când va fi anunţul oficial

-

Senatorul PSD de Alba Călin Matieş se înscrie în AUR, un anunţ oficial fiind aşteptat în cursul zilei de vineri.

CITEŞTE ŞI: Cauza morţii omului de afaceri din Sibiu: A fost sufocat!

Mătieş a avut mai multe acţiuni şi luări de poziţie similare celor promovate de AUR, printre acestea numărându-se şi faptul că i-a dăruit un buchet de flori cu tricolor preşedintelui Ungariei Katalin Novak, aflat în centrul istoric din Alba Iulia, transmiţându-i că Transilvania a fost, este şi va fi mereu românească, precum şi campania de strângere de semnături pentru amplasarea unei statui a lui Avram Iancu, în Cetatea Alba Carolina.

Ar urma să fie şef

Informaţia a fost difuzată de presa din Alba, potrivit căreia senatorul Călin Mătieş ar urma să preia şi conducerea filialei judeţene a AUR.

Pe lângă o bună parte a organizaţiei PSD Alba Iulia, deputatul Matieş a precizat pentru alba24.ro, că alături de el vor mai trece la partidul condus de George Simion şi alte organizaţii judeţene.Un anunţ oficial privind plecarea din PSD este aşteptat într-o conferinţă de presă programată vineri, la Alba Iulia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...