duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSibiu. Amendă uriașă pentru tăierea unui tei 

Sibiu. Amendă uriașă pentru tăierea unui tei 

-

Un bărbat din Sibiu a fost amendat cu 20.000 de lei deoarece a tăiat un tei din faţa casei pentru că îl deranjau frunzele care cădeau. El a vopsit ciotul rămas în roşu, ca să se asorteze cu poarta locuinţei.

Cel mai probabil, un vecin l-a reclamat. Potrivit noului regulament în vigoare, intervenţiile ilegale asupra arborilor sunt sancționate cu sume cuprinse între 20 şi 40.000 de lei. După ce a tăiat teiul din faţa casei, bărbatul a vopsit bucată de trunchi rămasă cu vopsea roşie, la fel ca poarta casei sale. Un trecător a sesizat cele întâmplate Primăriei din Sibiu, prin intermediul unei aplicaţii. Poliţiştii l-au amendat pe bărbat cu 20.000 de lei. „În urma verificărilor, persoana care a tăiat ilegal respectivul arbore a fost identificată şi a fost amendată cu 20.000 de lei”, a declarat Mirela Gligore, purtător de cuvânt Primăria Sibiu, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...