sâmbătă, iunie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăFraţii Godei, plasaţi în arest la domiciliu

Fraţii Godei, plasaţi în arest la domiciliu

-

Frații Godei, anchetați în dosarul „Azilele groazei”, vor fi plasați în arest la domiciliu a decis, miercuri, Curtea de Apel București, care a respins contestația procurorilor la decizia Tribunalului București.

CITEŞTE ŞI: Alina Gorghiu: A fost adoptată extinderea ordinului de protecţie, pentru orice victimă a violenţei de orice fel

Decizia Curții de Apel București este definitivă. Aceeași decizie a fost luată și în cazul lui Andrei-Răzvan Ticu, şef serviciu în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ilfov.

Administratorul azilelor

Ștefan Godei conduce ONG-ul care gestiona azilele groazei din Voluntari. Detalii despre azilele groazei, aici. Cofondatoare a ONG-ului este Ligia Gheorghe, prietenă și consilieră a Gabrielei Firea. Până acum, Firea a negat că ar fi știut ceva despre azilele din Voluntari unde bătrânii erau maltratați.

Dosarul a fost deschis de DIICOT.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

CRAIOVA. Criminalul din Grădina Botanică, condamnat la 15 ani de închisoare

0
Magistrații Tribunalului Dolj l-au condamnat pe criminalul din Grădina Botanică din Craiova la 15 ani de închisoare și daune morale în valoare de 200.000 de euro pentru familia lui Melis. CITEŞTE ŞI: Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova va...