vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMedic de la Maternitatea din Botoşani, atacat şi ameninţat cu moartea de...

Medic de la Maternitatea din Botoşani, atacat şi ameninţat cu moartea de familia unei paciente

-

Un medic de la Maternitatea din Botoşani a fost atacat de familia unei tinere însărcinate. Doctorul s-a baricadat în sala de naşteri, iar o asistentă a sunat la 112, după ce un apropiat al pacientei i-a cerut medicului să-i facă acesteia urgent cezariană şi l-a ameninţat cu moartea.

Familia tinerei însărcinate la termen, în vârstă de doar 18 ani, s-a supărat pentru că mai întâi pacienta a ajuns la spitalul din Dorohoi, unde familia a cerut de urgenţă să i se facă cezariană. Medicii au decis să o transfere cu o ambulanţă la Maternitatea din Botoşani, unde la Unitatea de Primiri Urgenţe a ajuns şi familia tinerei care a intrat şi a început scandalul. Ei l-au ameninţat pe doctorul care tocmai consulta pacienta că dacă nu îi face cezariană îl vor omorî. Medicul s-a baricadat în sala de naşteri, iar o asistentă a sunat la 112 şi a cerut ajutorul unui echipaj de la jandarmerie. După ce jandarmii au ajuns la spital şi lucrurile s-au calmat, pacienta a fost dusă în blocul de naşteri, a fost făcută operaţia de cezariană şi a adus pe lume o fetiţă de 3.5 kg, ambele fiind internate în continuare în spital, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...