luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCarmen Iohannis s-a învoit de la ore ca să plece în SUA:...

Carmen Iohannis s-a învoit de la ore ca să plece în SUA: Suma uriaşă plătită pentru închirierea aeronavei

-

Soția președintelui a cerut învoire, pentru a merge în SUA, la ONU. Carmen Iohannis a cerut să fie învoită de la ore, marţi şi miercuri, totul pentru a pleca în SUA cu Klaus Iohannis, iar colegii ei de la din Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” îi ţin locul, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu, profesorul Constantin Dincă.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu negociază cu UDMR şi Minorităţile

„Doamna profesor Carmen Iohannis, din informaţiile pe care le am de la conducerea Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr”, a depus cerere de învoire colegială, pentru zilele de marţi şi miercuri, pe motivul că este plecată în Statele Unite. Cursurile sunt ţinute de colegii din catedră”, a declarat reprezentantul IŞJ Sibiu, Constantin Dincă, pentru Ora de Sibiu.

Preşedintele Klaus Iohannis va conduce, în perioada 18-22 septembrie, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se va desfăşura la New York, Statele Unite ale Americii, transmite Administraţia Prezidenţială.

Cât a costat aeronava

Potrivit Boarding Pass, Administrația Prezidentială a închiriat pentru această deplasare un avion de lux de mici dimensiuni: Bombardier Global 6000.

Costul închirierii unei asemenea aeronave, potrivit site-urilor de profil, este între 10.000 și 15.000 de dolari pe oră de zbor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Radu Mazăre a fost eliberat condiționat

0
Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost eliberat condiționat, anunță Tribunalul Ilfov. Decizia este definitivă. Magistrații Tribunalului Ilfov au admis contestația formulată de condamnatul Mazăre Radu Stefan împotriva sentinței penale pronunțată de Judecătoria Sectorului 4 București, în dosarul penal...