sâmbătă, octombrie 5, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAccident grav lângă rafinăria Petrobrazi

Accident grav lângă rafinăria Petrobrazi

-

Un accident rutier în care au fost implicate două autobasculante încărcate cu balastru s-a produs, marţi dimineaţă, pe Drumul Național 1, în zona rafinăriei Petrobrazi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, şoferul uneia dintre autobasculante a rămas încarcerat, fiind conştient, potrivit stirileprotv.ro.

La locul accidentului „s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanță de terapie intensivă mobilă, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă”, potrivit ISU Prahova. Șoferul încărcerat a fost extras și preluat de echipajul TIM pentru acordarea de asistență medicală. Traficul a fost blocat pe sensul de mers către Bucureşti, circulaţia fiind deviată din DN 1 către localitatea Negoieşti, a anunţat Poliţia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidaturile Dianei Şoşoacă şi a lui Mircea Geoană, contestate la CCR

0
Candidaturile depuse de Diana Șoșoacă (SOS România) și Mircea Geoană (independent au fost contestate la Curtea Constituțională, au precizat surse politice pentru stiripesurse.ro. CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă! Deocamdată nu se cunosc...