vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieAccident grav în județul Timiș

Accident grav în județul Timiș

-

Un grav accident rutier s-a produs în județul Timiș, pe A1, fiind implicate 2 autoturisme și o camionetă, în total 13 persoane. La fața locului au intervenit 9 pompieri din cadrul Stației Făget cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

La fața locului a intervenit și o ambulanță SAJ”, se precizează în comunicatul ISU. În urma evenimentului au rezultat patru victime. „Dintre acestea, o victimă adultă, de sex feminin, prezentând traumă la nivelul claviculei și un minor, acuzând dureri în piept, sunt transportați de către ambulanța SMURD la Spitalul Orășenesc Făget, iar o victimă de sex masculin, cu traume la membru superior, va fi transportată de ambulanța SAJ la Spitalul Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu Timișoara. A patra victimă a refuzat transportul la spital”, a comunicat ISU, potrivit g4media.ro.

Cetățeanul TV

  • Etichete
  • a1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...