luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăGeorge Simion, atac la USR: Aș spune bande putiniste!

George Simion, atac la USR: Aș spune bande putiniste!

-

George Simion a făcut câteva comentarii cu privire la scandalul declanșat de o parte a „mass-mediei globaliste, soroșiste”, care a pus tunurile pe România TV deoarece a îndrăznit să pună câteva întrebări despre ceea ce s-a întâmplat înainte de a muri Iulia Marin.

CITEŞTE ŞI: Simion face scandal din cauza importurilor din Ucraina

În acest context, George Simion spune că interesele globaliste în România au trecut la următorul nivel. Presa și ONG-urile finanțate de fundațiile Soroș, multe dintre ele în mod transparent, au recurs la o diversiune periculoasă, avertizează George Simion, lider al partidului AUR.

Geroge Simion, despre grupare propagandistă

Dragoș Bistriceanu: „Ați venit în studioul România TV în contextul unui scandal pe care unii, în mod cinic, s-au cățărat, scandalul tinerei jurnaliste de 32 de ani. În ultimele zile s-a depășit limita bunului simț, nu mai există niciun fel de normă a decenței dacă stăm să privim către toate postările care s-au făcut la adresa noastră, în principiu. Vedem cum o grupare propagandistă, soroșistă, putem să o numim așa, cred, domnule Simion”

George Simion: „Eu aș spune bande putiniste”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...