sâmbătă, iunie 1, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăAngajata MApN care a accidentat un biciclist, beată fiind, a scăpat de...

Angajata MApN care a accidentat un biciclist, beată fiind, a scăpat de arest preventiv

-

Curtea Militară de Apel a dispus miercuri, 19 aprilie, înlocuirea măsurii arestării preventive a angajatei MApN, Dascălu Andreea Paula, soldat profesionist în cadrul unității militare 01518 Prundu Bârgăului, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 19.04.2023 până la 18.05.2023.

CITEŞTE ŞI: Angajata MApN moartă de beată la volan a fost arestată!

Anterior, cpt. magistrat Anca Natalia Costea, de la Tribunalul Militar Iași, hotărâse luarea măsurării arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, începând din 13.04.2023 și până la data de 12.05.2023 inclusiv. Pe perioada măsurii preventive a arestului la domiciliu, inculpata trebuie să respecte următoarele obligaţii:

-să nu părăsească imobilul unde locuieşte, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza;

  • să se prezinte la organul de urmărire penală, judecătorul de drepturi și libertăți, judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată.

Instanța a atras atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor ce-i revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

Ce obligaţii are

Supravegherea respectării de către inculpată a măsurii preventive a arestului la domiciliu şi a obligaţiilor care îi revin pe durata acesteia a fost încredințată organului de poliţie în a cărui rază teritorială locuieşte aceasta. Dascălu Andreea Paula este cercetată în dosarul nr. 126/P/2023 al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași sub aspectul comiterii infracțiunilor de:

-conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de art. 336 alin. 1 C.p.,

  • părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia – faptă prevăzută de art. 338 alin. 1 C.p.

Presa locală din Suceava a relatat că în seara zilei de 11 aprilie, pe o stradă din municipiul Vatra Dornei, I.C., în vârstă de 65 de ani, care se deplasa pe marginea carosabilului pe lângă bicicletă, a fost lovit de mașina condusă de către Andreea Paula Dascălu. În urma accidentului, I.C. a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, în timp ce șoferița a părăsit locul accidentului. Ulterior, șoferița a fost identificată de către polițiști la o distanță de aproximativ 500 de metri față de locul accidentului, dormind cu capul pe volan. Ea a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o concentrație de 1,72 la mie alcool pur în aerul expirat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Profesor acuzat că lua bani de la elevi ca să treacă anul

0
Un profesor de la un liceu din Arad este cercetat penal pentru luare de mită. CITEŞTE ŞI: Arad. Profesor acuzat de luare de mită de la elevi Cadrul didactic ar fi pretins de la elevii din clasele de seral bani pentru...