joi, mai 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăCiolacu, la un an de la începutul războiului din Ucraina: Nu ne vom...

Ciolacu, la un an de la începutul războiului din Ucraina: Nu ne vom lăsa niciodată descurajați de niște criminali conduși de idealuri greșite

-

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susține la un an de la începutul războiului Rusiei împotriva Ucrainei, că „România va fi în prima linie a luptei pentru democrație și libertate”.

„Anul trecut, la scurt timp după începerea războiului, am fost în Ucraina pentru a vedea cu ochii mei ororile bombardamentelor lui Putin. Dar și pentru a da un mesaj ferm că România va fi în prima linie a luptei pentru democrație și libertate.

Astăzi, la un an de la agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, voi merge la Baza 57 Aeriană <Mihail Kogălniceanu> pentru a le mulțumi militarilor români și străini pentru ceea ce fac în fiecare zi pentru ca România și întreg flancul estic al NATO să fie în siguranță.

Suntem solidari cu prietenii și aliații noștri din NATO. Nu ne vom lăsa niciodată descurajați de niște criminali conduși de idealuri greșite. Noi, românii, vom sta mereu alături de toate națiunile democratice cărora le pasă de demnitatea umană, de pace și de progresul întregii umanități”, a transmis Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cea mai mare evaziune fiscală cu criptomonede: ANAF intervine

0
Inspectorii ANAF au identificat în luna mai a acestui an la un singur agent economic, venituri de peste 100 milioane de lei provenind din tranzacţii cu monede virtuale care au fost omise de la declarare. CITEŞTE ŞI: Nicușor Dan refuză...