vineri, iunie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDOLJ. O adolescentă a fost răpită de un bărbat și sechestrată!

DOLJ. O adolescentă a fost răpită de un bărbat și sechestrată!

-

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj. Acesta este acuzat că a răpit o fată în vârstă de 18 ani pe care a sechestrat-o. Adolescenta nu a fost agresată.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, miercuri noaptea, de către o tânără, de 26 de ani, din Melineşti, cu privire la faptul că prietenă sa, din comuna Calopăr, este sechestrată într-un imobil din Craiova. Fata a spus că nu ştie adresa exactă unde este prietena ei, potrivit observatornews.ro.

„La nivelul Secţiei 3 Poliţie Craiova, s-a constituit un colectiv de lucru în vederea identificării locaţiei în care s-ar afla tânăra în cauză şi stabilirea situaţiei de fapt. La scurt timp după sesizare, la sediul poliţiei s-a prezentat tânăra de 18 ani, care a declarat că, în timp ce se afla pe strada Mitropolit Firmilian, din Craiova, ar fi fost introdusă cu forţa într-un autoturism de către un bărbat, iar ulterior condusă, într-un imobil din Craiova, unde ar fi fost tinută, aprozimativ o oră, împotriva voinţei sale, fără a fi agresată” , au comunicat oamenii legii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce spune studentul care a încercat să incendieze un profesor. Procurorii cer arestarea lui

0
Studentul care joi a stropit cu spirt medicinal și a dat foc unui profesor, după ce a picat un examen la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Ovidius din Constanța, este acuzat de tentativă de omor. Acesta...