duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăIAȘI. Bărbat, arestat după ce și-a lovit soția cu securea și nu...

IAȘI. Bărbat, arestat după ce și-a lovit soția cu securea și nu a respectat ordinul de protecție

-

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile deoarece a încălcat ordinul de protecţie, care îi interzicea să se apropie la mai puţin de 100 de metri de sotia sa.


Procurorii au propus arestarea preventivă a unui bărbat, acuzat de violenţă în familie, ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie, potrivit observatornews.ro.

Potrivit anchetatorilor, în zilele de 16 decembrie şi 18 decembrie, bărbatul şi-a lovit soţia.

Pe 30 ianuarie, el şi-a agresat soţia cu palmele pe faţă şi cu picioarele în zona coapsei. Bărbatul a încălcat ordinul de protecţie emis pe 22 decembrie,. Astfel, bărbatul s-a întors la domiciliul comun şi a făcut scandal, deşi era obligat să stea la o distanţă de 100 de metri faţă de femeie.  

“În sensul că a lovit-o cu palmele şi cu pumnii la nivelul feţei şi a corpului, cauzându-i leziuni ce nu au necesitat îngrijiri medicale de specialitate, iar cu coada unei securi a lovit-o peste mâini şi picioare”. ”De asemenea, inculpatul a încercat să o lege pe vătămată cu o funie de mâini şi picioare şi a ameninţat-o cu acte de violenţă, provocându-i acesteia o stare de temere profundă”, spun procurorii.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Răducăneni care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...