duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăMarcel Boloş: Cel mai mare proiect care pune bazele României digitale este...

Marcel Boloş: Cel mai mare proiect care pune bazele României digitale este cel legat de Cloud-ul Guvernamental

-

Ministrul Digitalizării, Marcel Boloş, susține că principalul proiect al României digitale este Cloud-ul Guvernamental. Este vorba de un proiect prin care instituţiile din zona serviciilor publice vor introduce baze de date şi oamenii îşi vor obţine astfel actele la un click distanţă.

„Cel mai mare proiect care pune bazele României digitale este cel legat de Cloud-ul Guvernamental pentru că prin el vom ajunge în cele din urmă ca de acasă să obţinem certificatul fiscal. Şi acum îl obţinem, trimitem un e-mail, o solicitare către Fisc şi după trei zile se eliberează certificatul fical. Dar cred că după ce punem în operare acest proiect, de acasă, certificatul fiscal să poată fi listat. Poate fi certificat de nastere, de deces, de urbanism orice”, a declarat Boloş. 

Potrivit ministrului Digitalizării, instituţiile vor fi cele care vor introduce bazele de date în acest program, Cloud-ul Guvernamental.

 ”Instituţiile publice vor introduce bazele de date în Cloud-ul Guvernamental, apoi va fi posibil ca să aibă acest beneficiu. Şi aume, tot ce are legătură cu serviciile populaţiei, să fie listat în format digital”, a adăugat ministrul Boloş.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...