duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăMinistrul Educației: Următoarele 2 săptămâni vor fi grele pentru toată lumea

Ministrul Educației: Următoarele 2 săptămâni vor fi grele pentru toată lumea

-

Tulpina Omicron a infectat în ultima săptămână 27.000 de elevi. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, susține că există discuții despre închiderea școlilor. 

„Va trebui să înțelegem că următoarele două săptămâni, dincolo de subiectul școlii, vor fi săptămâni grele pentru toată lumea. Regula se va păstra: atunci când un județ va depăși 75 la sută (grad de ocupare în spitale) joi, următoarea săptămână va fi în online.

La Cluj într-adevăr avem cea mai mare rată de ocupare a acestor paturi, iar dacă se păstrează acest trend de creştere, Clujul va intra cu siguranţă de săptămâna viitoare în online cu toate şcolile şi grădiniţele. Asta este regula. Este legătura cu paturile destinate pacienţilor COVID, nu cu paturile de ATI”, a explicat Sorin Cîmpeanu.

Minisrul spune că a discutat chiar de două ori, duminică, cu ministrul sănătății și de fiecare dată concluzia a fost clară, că există reguli și trebuie respectate: la 75 la sută grad de ocupare, școlile și grădinițele trec în online și se revine la formatul fizic când gradul de ocupare a paturilor pentru bolnavii COVID scade la 70 la sută.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...