vineri, mai 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăVIDEO. Un polițist local a lovit un bărbat care nu avea mască...

VIDEO. Un polițist local a lovit un bărbat care nu avea mască de protecție

-

Un polițist local din Sibiu a fost filmat lovind peste față un bărbat care nu avea mască de protecție. Incidentul a fost surprins de camera de bord a unei mașini din trafic, lângă o intersecție din oraș.

Incidentul a avut loc sâmbătă. Un polițist local traversează grăbit strada, el cerându-i șoferului să reducă viteza. Când ajunge în fața unui bărbat, care ar fi un om al străzii, îl lovește puternic în zona gâtului. Omul cade din picioare.

Politistull-ar fi agresat pe bărbat și după ce era căzut, potrivit observatornews.ro. Conflictul ar fi plecat de la faptul că nu avea mască de protecție.

”Polițistul i-a mai tras un pumn bărbatului aflat jos. Am oprit mașina și am coborât, să îl întreb ce literă a legii aplică în acel moment. (..) I-am dat câteva măști de protecție (bărbatului lovit – n.r.) pentru că de la acestea a pornit scandalul și i-am spus să îl lase pe polițist în pace. Când au coborât din mașini și niște taximetriști, polițistul local a dispărut rapid din zonă, traversând strada către parcul Astra”, a povestit un martor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...