De râsul curcilor: Un infractor extrădat din Marea Britanie a fugit cu un taxi de sub nasul poliţiei!

Un infractor căutat în Anglia și dat în urmărire a trecut ca prin brânză de poliția de frontieră, cu mâinile în buzunar și dus a fost cu un taxi.

Bărbatul din Huedin s-a întors din Anglia, marți seara, cu un avion. Acesta a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare în Anglia, dar este cercetat și în alte țări, scrie Dejeanul.ro.

Acesta a aterizat la Cluj, venind din Londra, a fost reperat la verificarea actelor, când s-a văzut că este căutat, și a fost dus într-o încăpere specială, de unde să fie preluat de poliție.

Pentru că nu a fost supravegheat bine, bărbatul s-a furișat afară din terminal și a plecat cu un taxi.

El este căutat, fiind instituite și filtre.

Venea din Luton

În data de 21.12.2021, la ora 19:45, pe Aeroportul Internațional din Cluj Napoca, din direcția Luton, un cetățean român a fost înapoiat de autoritățile din Marea Britanie. Acesta a fost preluat de la aeronavă de către un polițist de frontieră în vederea efectuării formalităților de intrare în țară.

Pe timpul verificărilor suplimentare în linia a doua de control, derulate în astfel de situații, bărbatul a profitat de un moment de neatenție al polițistului, s-a amestecat in mulțime și a ieșit din incinta aeroportului.

În urma verificărilor s-a stabilit ca bărbatul, domiciliat pe raza județului Cluj, figurează în atenția autorităților române, pentru infracțiuni la regimul circulației. Imediat au fost formate echipe operative, fiind alertate structurile locale ale poliției și jandarmeriei, in vederea depistării persoanei în cauza. Cercetările continuă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale.

Totodată, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne în vederea stabilirii împrejurării în care s-a produs evenimentul şi au fost dispuse măsuri pentru a preîntâmpina astfel de situaţii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.