Amplă operațiune de salubrizare în Sectorul 5, după furtuna din Capitală

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a scos mai multe echipe pe străzile din Sector, pentru a rezolva problemele care au apărut după furtuna din Capitală. Edilul promite că angajații responsabili cu infrastructura și salubrizare vor fi zi și noapte pe teren pentru a rezolva problemele care apar din cauza evenimentelor meteorologice extreme.

„Am ieșit în teren așa cum era normal! Am văzut avertizarea de ploi și vijelii așa că, mi-am luat echipa și-am ieșit să constatăm și să înlăturăm pericolele. Suntem în teren zi și noapte!

Vă spun și am sa vă tot repet!Am scos pe teren Direcțiile specializate și anume Direcția Generală de Poliție Locală, Salubrizare Fapte 5, Esta Maksan Techno Grup și Infrastructura Sector 5 să desfășoare ample acțiuni de asigurare a perimetrului, fluidizare a traficului rutier, balizare a locațiilor cu risc ridicat de pericol, înlăturare a copacilor căzuți în diferite zone ale sectorului, limitare a pericolului cauzat de căderile de tencuială de pe fațadele imobilelor, deblocare a căilor de transport precum și de degajare a domeniului public și privat de cablurile căzute la pământ.

La nivelul Sectorului 5 am intervenit în peste 20 de locații, printre acestea s-au numărat: Str. Țarcului cu Str. Iacob Andrei, Str. Vicina nr.10.bl 38, Str. Iancu Jianu nr.1, Str. Samuil Vulcan, nr.17, Str. Topolnița, Str. Dorneasca nr.11, Str. Izvor, Str. Alexandriei nr 1, Șos. Alexandriei nr.218, etc.”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.