duminică, octombrie 6, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăBrăileni pedepsiți pentru că au aruncat coji de semințe pe trotuar

Brăileni pedepsiți pentru că au aruncat coji de semințe pe trotuar

-

Poliția Locală Brăila a amendat mai mulți brăileni deoarece au aruncat coji de semințe pe trotuar. Ei au fost obligați să le strângă, cu mătura și fărașul.

Persoanele certate cu legea au primit sancțiuni în sumă totală de 8.000 de lei, potrivit debraila.ro.

 Politistii localii au aplicat între 30 iulie-3 august, sancțiuni sancțiuni contravenționale, inclusiv  persoanelor care nu au respectat prevederile privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului.

Mâncatul semințelor costă scump

Opt persoane, doi bărbați și șase femei, între 20 și 45 de ani, au fost surprinse de oamenii legii mâncând semințe de floarea soarelui. Ei aruncau cojile pe jos în zona Falezei Dunării, pe străzile Radu-Negru, Ancorei și Decebal și în stația de autobuz „Piața Vidin”. După ce au primit câte o amendă de 1.000 de lei, brailenii au măturat și au curățat acolo unde aruncaseră cojile.

În aceeași perioadă, doi bărbați au fost amendați cu câte 1.000 de lei pentru că beau alcool pe domeniul public în locuri neamenajate. Un alt bărbat a fost sancționat cu 100 de lei pentru că fuma în părculețul de joacă pentru copii de pe Calea Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. „Nici măcar nu am fost citată. Este imposibil așa ceva”

0
Judecătorii Curții Constituţionale au anunţat sâmbătă că au admis, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate privind înregistrarea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile prezidențiale. Curtea Constituțională a anunțat că admis contestațiile formulate de Amalia Bellantoni și Mihai Gheorghe Ursa şi a...