duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCîțu nu mai crede în pandemie: Eu mă uit la număr de...

Cîțu nu mai crede în pandemie: Eu mă uit la număr de persoane infectate!

-

Premierul României, Florin Cîțu, susține că Guvernul României a asigurat toate posibilitățile pentru cei care vor cu adevărat să se vaccineze. Declarațiile acestuia vin în contextul unei scăderi a interesului pentru vaccinare în societate.

„Dumneavoastră vă uitați la numărul de persoane vaccinate, eu mă uit la număr de persoane infectate. Trebuie să ne uităm la toți indicatorii. Guvernul României a făcut tot! Vaccinarea nu e obligatorie în România, dar dacă suntem responsabili trebuie să ne vaccinăm”, a spus Florin Cîțu, în cadrul unei conferințe de presă.

120 de milioane de doze

România a comandat 120 milioane de doze de vaccin. Premierul spune că așa procedează toate țările Uniunii Europene.

CITEȘTE ȘI: PSD îl acuză pe Cîțu de trafic de influență: Să nu folosească fondurile bugetare pentru a obține vreun avantaj politic!

„Nu am cumărat acele 120 de milioan de doze de vaccin. A fost o comandă. Toate țările UE primesc. Strategia a fost făcut și având această strategie, COVAX, de revânzare. Nu am cumpărat aceste doze, ci le-am comandat. Sunt și pentru perioada următoare. Nu există un cost fix”, a conchis Florin Cîțu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...