joi, septembrie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMunţii Căliman: Trei turişti speriaţi de un urs

Munţii Căliman: Trei turişti speriaţi de un urs

-

Trei turişti aflaţi într-o drumeţie în Munţii Călimani au anunţat jandarmii, sâmbătă, că un urs le-a ieşit în cale. Jandarmii le-au însoţit pe cele trei persoane până în locul unde aveau parcată maşina.

Ei nu au necesitat îngrijiri medicale.

Sâmbătă, o femeie în vârstă de 51 ani şi doi bărbaţi de 38 ani şi 36 de ani din Bistriţa, aflaţi într-o drumeţie în Munţii Căliman, lângă  refugiul de sub Vârful Bistriciorul, au apelat la sprijinul jandarmilor montani. Ei au  anuntat la 112 că la întoarcerea de pe un traseu montan le-a ieşit în cale un urs.

Cum au scăpat turiştii

“Turiştii s-au adăpostit la refugiul montan până sosirea jandarmilor. Ajunşi la faţa locului jandarmii i-au însoţit pe cei trei turişti până la drumul forestier Colbu, din apropierea localităţii Miţa. Aici aveau parcat autovehiculul proprietate personală”, se spune în comunicat.

Starea de sănătate a turiştilor nu a fost afectată. Ei nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...