duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăȘoșoacă adâncește războiul Cîțu-Orban: Sunt dezamăgit și întristat

Șoșoacă adâncește războiul Cîțu-Orban: Sunt dezamăgit și întristat

-

Premierul Florin Cîțu a reacționat cu privire la declarațiile Dianei Șoșoacă din timpul ședinței de plen în care a fost respinsă moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Cîțu s-a arătat dezamăgit de Ludovic Orban pe motiv că nu ar fi avut nicio reacție atunci când senatoarea Șoșoacă a cerut „două-trei minute” pentru a scăpa de premier.

„În Parlamentul României am văzut astăzi ceva care m-a deranjat și care m-a întristat. Am văzut cum un senator independent a cerut două minute ca să-l scape pe președintele Orban de Cîțu. Ce m-a deranjat și m-a întristat a fost faptul că nu a existat nicio reacție din partea președintelui Orban la această declarație”, a afirmat premierul la Digi24.

Șoșoacă, show în Parlament

Senatoarea Diana Şoşoacă a spus marți în timpul dezbaterilor privind moțiunea de cenzură împotriva actualului Guvern că are nevoie de două-trei minute pentru a-l ajuta pe Ludovic Orban să scape de Florin Cîțu.

Prim-ministrul susține că Ludovic Orban ar fi trebuit să intervină în această problemă. „Nu cred că are nevoie de cineva, sau nu știu, poate că are”, a continuat Florin Cîțu.

După afirmațiile făcute, Diana Șoșoacă a plecat de la tribuna Parlamentului țipând, după care a scos un sac pentru cadavre pe care l-a pus în fața premierului Florin Cîțu.

Aceasta a fost scoasă afară din sală de chestori, la solicitarea președintelui Camerei Deputaților. „Doamna senator, comportați-vă civilizat și nu vă bateți joc de această instituție. Chestorii, luați sacul”, a spus, de la tribuna Parlamentului, Ludovic Orban.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...