sâmbătă, septembrie 28, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăȘoșoacă, SHOW în Parlament! A venit cu un sac de gunoi și...

Șoșoacă, SHOW în Parlament! A venit cu un sac de gunoi și a vrut să bată un chestor! (VIDEO)

-

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut spectacol în Parlament la moțiunea de cenzură! Ea a venit cu un sac de gunoi pentru a arăta cum au fost aruncați la gunoi românii care ar fi murit de COVID.

„Această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. 26.000 de oameni au murit, vezi doamne, de COVID, ca să aflăm, de la Ministerul Sănătăii, că doar 217 au murit de COVID„.

CITEȘTE ȘI: Șoșoacă atacă Uniunea Europeană: Cred ca din ce in ce mai multe state “normale la cap” vor incepe procedura de iesire din UE!

În momentul în care un angajat al Parlamentului i-a luat sacul, Șoșoacă a sărit la bătaie, însă apoi a justificat că voia să-i dea masca jos. Chestorul Parlamentul i-a replicat că este violentă: De aia ați divorțat de 3 ori!

Diana Șoșoacă și-a început discursul în plenul reunit al Parlametului spunându-i președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, că dacă îi acordă 2-3 minute „îl ajută să scape de Cîțu”, moment aplaudat de PSD și AUR.

”Am auzit aici de o dictatură care va dura cel puțin 10 ani”, a spus Șoșoacă facând referire la afirmația premierușui Florin Cîțu, carea spus că această guvernare va dura cel puțin 8 ani.

L-a invocat pe Caragiale

”Ai uitat neică de senator Șoșoacă și o să-ti trag o revoluție de o să mă pomenești”, i-a transmis aceasta lui Cîțu, parafrazându-l pe Caragiale.

„Trecând de la umor, ideea este că această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale să se trateze. Mă uitam la vaccinrae, eu știan că vaccinare trebuie să aibă motive medicale nu mici, nu muștar, nu trotinete”, a spus Șoșoacă.

„Când domnule Cîțu vă uitați în urmă, pe mâinile dumneavoastră și al întregului guvern stă sânge”, a mai adăugat senatoarea.

VIDEO:

Șoșoacă în Parlament

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...