luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăFără categorieUn copil a murit pe Stadionul Dunărea Galați, după ce o placă...

Un copil a murit pe Stadionul Dunărea Galați, după ce o placă de beton s-a prăbuşit peste el

-

Accident groaznic pe Stadionul Dunărea din Galați. Un copil de 10 ani a murit după ce o placă de beton din gard s-a prăbuşit peste el. Băiatul a fost grav lovit la cap, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Sâmbătă în jurul orei 11.28, în urma unui apel 112, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că un copil minor a fost accidentat grav după ce a căzut peste el o placa de beton din gardul ce împrejmuieste un teren de fotbal ce aparține de un stadion din municipiul Galați.

Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din județul Vaslui, în timp ce participa la o competiție sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care 2 placi de beton s-ar fi desprins și ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului și a corpului.

Minorului i s-a acordat primul ajutor de către personalul medical de la Serviciul de ambulanta, după care a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf Ioan” din municipiul Galați, unde din pacate a decedat.

În cauză de față s-a  întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite ulterior cauzele producerii acestui accident nefericit.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...