Candidează Robert Turcescu la Primărie?

Prezența de vineri a lui Robert Turcescu, la Pitești, la Balul Ancheta (organizat de săptămânalul piteștean cu același nume), a produs multă rumoare în rândul mesenilor de la manifestare.

Robert Turcescu
Robert Turcescu a fost alături de Mircea Andrei la balul ”Ancheta”. FOTO – proarges.ro

În tot mai multe cercuri din pitești, orașul natal al cunoscutului jurnalist, se acreditează ideea că Robert Turcescu ar urma să-și anunțe candidatura la Primăria Piteștiului, altfel puternic afectată de scandalurile de corupție în care a fost implicat Tudor Pendiuc, primarul suspendat al localității.

Nu vreau să dau fiori în această seară, dar vă anunț că ne vom mai întâlni și că voi fi mult mai prezent în viața Piteștiului și a județului Argeș. Cred că este nevoie de o schimbare, cred că Piteștiul și Argeșul merită mai mult„, a afirmat Robert Turcescu vineri seară, citat de presa locală. Jurnalistul s-a numărat printre persoanele premiate de săptămânalul piteștean.

Dacă Robert Turcescu păstrează, momentan, tăcerea asupra candidaturii sale, în Pitești se vorbește deja că jurnalistul ar urma să candideze fie ca independent, fie din partea partidului regional „Partidul pentru Argeș și Muscel”, condus de fostul senator PDL de Dâmbovița, Mircea Andrei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.