CSM București, echipa Primăriei Capitalei, victorie categorică în Liga Campionilor la handbal feminin

0
42
CSM Bucureşti

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a obţinut miercuri, în deplasare, a doua victorie din grupa A a Ligii Campionilor, cu formaţia poloneză Vistal Gdynia, scor 34-23 (18-9).

Principalele marcatoare ale meciului au fost Neagu, cu 13 reuşite, pentru CSM, respectiv Uscninowicz 4 reuşite, pentru gazde.

Din formația Vistal Gdynia a lipsit cea mai bună jucătoare din lot, Martina Boryslawska, handbalista suferind o gravă accidentare la genunchiul stâng după doar 33 de secunde din meci, chiar la primul atac. În cealaltă partidă a grupei se vor duela, sâmbătă, echipele Krim Ljubljana şi NFH Nykobing.

În prima partidă a grupei, CSM Bucureşti a învins Krim, cu scorul de 30-18, şi este liderul clasamentului, cu 4 puncte. CSM București este echipa finanțată de Consiliul General al Municipiului București.

Programul grupei A în continuare este următorul: NFH – CSM (22 octombrie), Vistal – Krim (25 octombrie), Krim – Vistal (4 noiembrie), CSM – NFH (4 noiembrie), Vistal – NFH (11 noiembrie), Krim – CSM (11 noiembrie), NFH – Krim (19 noiembrie) şi CSM Bucureşti – Vistal Gdynia (19 noiembrie).

Primele două clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în faza grupelor principale. Obiectivul campioanei României în actuala stagiune este calificarea în Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ


*