Traian Băsescu la DNA. Fostul primar general a fost chemat ca martor într-o comisie rogatorie

lista PMP la europarlamentare Premierul lui Băsescu singurul candidat viabil, iohannis la prezidentiale, basescu voteaza cu iohannis mesajul lui Băsescu pentru Dragnea Traian Băsescu despre PSD raportul MCV Traian Băsescu despre moțiunea de cenzură Traian Băsescu la DNA Traian Băsescu despre Ecaterina Andronescu

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu la DNA a stat vineri aproape patru ore pentru audieri și a precizat că a fost chemat din cauză că a fost martor într-o comisie rogatorie. El a refuzat să dea detalii despre dosar.

„Am fost martor, la o comisie rogatorie”, a declarat Traian Băsescu, la ieşirea de la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Întrebat dacă respectiva comisie rogatorie a fost din Israel, fostul preşedinte al României a refuzat să răspundă. Traian Băsescu la DNA nu a spus nici în ce dosar a fost chemat să dea declaraţii.

Ulterior, fostul şef al statului a venit cu precizări la postul B1 TV. ”A fost o audiere în cadrul unei comisii rogatorii despre care nu pot spune mai mult, dar nu vizează cetăţeni români. O comisie rogatorie, deci e vorba de un stat străin. Este o anchetă a statului israelian care nu vizează cetăţeni români”, a declarat la B1 TV Traian Băsescu, fost primar general al Capitalei.

El a mai spus că îşi menţine ”statutul de om care nu face delaţiuni pe la procurori, indiferent unde sunt ei”. Până la ora transmiterii ştirii, procurorii DNA nu au dat informaţii referitor pe acest subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

*