Toți miniștrii au ascultat ordinul lui „Daddy” Dragnea și au demisionat. Grindeanu are 15 zile să le aprobe

0
85

Demisiile tuturor miniştriilor Guvernului au ajuns la cabinetul premierului, urmând ca Sorin Grindeanu să ia act de aceste demisii.

Premierul are 15 zile la dispoziţie pentru a le semna şi a le trimite la Administraţia Prezidenţială, pentru ca apoi să fie publicate în Monitorul Oficial. Toate demisiile miniştriilor au fost despuse la cabinetul premierului în jurul prânzului.

Conform articolului 6 al Legii de organizare şi funcţionare a Guvernului, ”demisia din funcţia de membru al Guvernului se anunţa public, se prezintă în scris primului-ministru şi devine irevocabilă din momentul în care s-a lua act de depunerea ei, dar nu mai târziu de 15 zile de la data depunerii”.

Toţi miniştrii Guvernului Grindeanu şi-au depus şi înregistrat demisiile, joi dimineaţă, la Secretariatul General al Guvernului (SGG), au afirmat surse politice.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, joi dimineaţă, că, din ce ştie, demisiile miniştrilor PSD şi ALDE au fost deja depuse la Secretariatul General al Guvernului, însă nu toţi membrii Cabinetului au făcut acest gest, aşa cum afirma, miercuri, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ


*