Sondajul care dă peste cap calculele partidelor pentru Sectorul 6 al Capitalei

12814523_983541218377827_2468372339978803490_nMai sunt mai puțin de trei luni până la alegerile locale, unele care se vor disputa, în premieră, într-o singură manșă. Cine obține cele mai multe voturi iese primar. Miza este uriașă, iar partidele încă nu și-au definitivat listele.

PNL și Mișcarea Populară sunt printre cele care s-au grăbit să aleagă candidații, în vreme ce PSD a făcut doar câteva anunțuri, potrivit stiripesurse.ro.

PNL
Ștefan Florescu pare să-l fi depășit în sondaje pe Răzvan Mironescu.

Surprizele sunt la București. De exemplu, la Sectorul 6, PNL nu are candidat. Ultimele nume vehiculate: Adriana Săftoiu și Andreea Paul. Liberalii au anunțat, inițial, că îl susțin pe independentul Ștefan Florescu, însă ulterior s-au răzgândit. Numai că, potrivit unui sondaj, Florescu ar câștiga detașat alegerile. 44% din respondenții la sondaj l-ar alege pe Florescu, în timp ce potențialul candidat al PSD, Gabriel Mutu, ar fi puțin peste jumătate. Reprezentatul PNL vehiculat inițial, Răzvan Mironescu, ar primi doar 21% din voturi.

„Le mulțumesc celor care îmi acordă încrederea lor! 10 ani de implicare în ceea ce înseamnă comunitatea Sectorului 6 fac posibile astăzi aceste rezultate care îmi umplu inima de bucurie și ma motivează infinit! Oamenii din Sectorul 6 nu se mai lasă păcăliți și sunt pregătiți să aleagă omul pentru oameni, nu animalul politic demagog, gata să vândă de a doua zi interesul lor, pentru interesul de partid și de business! Nu vreau să folosesc cuvinte mari, însă, astfel de cercetări sociologice aduc în atenție aspecte importante ale gândirii colective, cât și faptul că oamenii simt să fie reprezentați de un primar cu experiență profesională în administrație, care să cunoască sectorul, pe care să-l întâlnească zilnic pe stradă și care să le cunoască problemele, să le intuiască așteptările și să rămână întotdeauna în mijlocul lor!”, a postat președintele Fundației, ca și reacție la sondajul Avangarde.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.