UPDATE PSD îl mută pe Mihai Fifor de la Ministerul Economiei la Ministerul Apărării

0
18
Liviu Dragnea

Potrivit unor surse social-democrate citate de News.ro, cele mai mari şanse le are fostul membru al Comisiei SIE, Mihai Weber, alte variante luate în calcul fiind preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, deputatul Georgian Pop şi vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Gabriel Vlase.

UPDATE. PSD îl propune pe Mihai Fifor, actualul ministru al Economiei, pentru conducerea Ministerului Apărării Naţionale, iar pe Gheorghe Şimon la Economie, a anunţat liderul PSD Liviu Dragnea. Gheorghe Şimon este membru PSD din anul 1992 şi este deputat de Maramureş, la al doilea mandat, el fiind şi vicepreşedinte al organizaţiei Maramureş a PSD.

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că liderii formaţiunii se vor reuni marţi la Parlament într-o şedinţă lărgită, una dintre temele discutate fiind noua nominalizare pentru conducerea MApN.

„Marţi avem un Biroul Permanent Naţional lărgit, unde voi propune din partea PSD premierului un nume şi ulterior să fie prezentat preşedintelui României. Deci marţi se va rezvolva problema”, a afirmat Dragnea, prezent la manifestările de la Ţebea.

Întrebat dacă şedinţa CSAT de joi are legătură cu actuala „criză” din MApN, Dragnea a negat: „Nu cred şi nu văd ce criză e. La armată e un mininistru interimar, are toate competenţele. Nu poate să fie nicio criză”.

Şeful PSD a fost întrebat şi dacă a discutat cu ambasadorul Hans Klemm pe tema viitorului ministru, el spunând că nu are nevoie de „viza” unui diplomat pentru a face numiri, dar a existat o comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ


*