Stația de metrou Dimitrie Leonida se deschide marți, co o zi mai devreme decât termenul inițial

0
8

Metrorex deschide marţi accesul călătorilor în staţia de metrou Dimitrie Leonida, după ce lucrările la sistemul de control-acces au fost finalizate mai devreme cu o zi decât se estima iniţial.

Metrorex anunţă că marţi redeschide accesul publicului în staţia de metrou Dimitrie Leonida, unde lucrările s-au finalizat mai repede cu o zi decât s-a estimat iniţial.

Metrorex împreună cu antreprenorul lucrează intens pentru reducerea timpilor de execuţie la lucrările de modernizare a instalaţiilor de control-acces, în condiţii de siguranţă şi în cel mai scurt timp posibil. Compania le reaminteşte călătorilor că proiectul de modernizare a instalaţiilor de control-acces se află în plin proces de implementare şi că orice nereguli sesizate sunt transmise constructorului, pentru a fi remediate.

Lucrările la staţia de metrou Dimitrie Leonida au început sâmbătă, în paralel cu cele de la staţia Costin Georgian. Cele două staţii, alături de alte patru, fac parte din ultima etapă de modernizare a sistemului de control acces.

Ultimele lucrări programate sunt la staţiile Pantelimon şi Basarab 1, unde modernizarea sistemului se va desfăşura în perioada 16 septembrie – 19 septembrie. Staţiile Tineretului şi Apărătorii Patriei, incluse în aceeaşi etapă, au fost deja modernizate.

Până la începerea acestei ultime etape, Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de staţii.  Metrorex precizează că a solicitat RATB sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafaţă, pentru perioadele în care se vor desfăşura lucrările.

LĂSAȚI UN MESAJ


*