Sorin Grindeanu se duce la Timișoara pentru a cere susținerea PSD Timiș. Noaptea dansează la nuntă

0
66
protecţia datelor cu caracter personal

Premierul Sorin Grindeanu se va afla sâmbătă la Timişoara, unde va avea o şedinţă cu social- democraţii din judeţ, cărora le va solicita sprijinul în demersul său de a-l îndepărta pe Liviu Dragnea de la conducerea partidului.

Şedinţa social-democraţilor, la care va participa premierul Sorin Grindeanu, este programată să înceapă la ora 13,00, la sediul PSD Timiş, iar la aceasta vor participa parlamentari, consilieri locali şi judeţeni, primari şi membri din conducerea judeţeană a partidului.

Filiala Timiş a PSD a semnat, pe 12 iunie, la iniţiativa celor aproximativ 50 de primari pe care îi deţine partidul în judeţ, o rezoluţie de susţinere a premierului Sorin Grindeanu. Acest document a fost transmis conducerii centrale a partidului. În Timiş, PSD are patru deputaţi şi doi senatori care şi-au exprimat şi ei susţinerea pentru premierul Sorin Grindeanu și care au declarat că vor vota împotriva moţiunii de cenzură iniţiată de PSD.

”Am mai declarat de câte ori am fost întrebat şi declar şi acum că nu voi vota moţiunea împotriva Guvernului Sorin Grindeanu. Nici nu voi semna această moţiune”, a declarat pentru News.ro deputatul Alfred Simonis. Un alt deputat, Adrian Pau, a postat pe Facebook, o poezie dedicată lui Sorin Grindeanu, în care foloseşte cel de-al doilea prenume al premierului, Mihai. Adrian Pau a mai scris că îl susţine ”fără menajamente” pe Grindeanu.

Sâmbătă seară, Sorin Grindeanu va participa la Timişoara la nunta fiului consilierului său personal, Alexandru Chirilă. Chirilă a fost subprefect de Timiş, consilier al primarului municipiului Timişoara, Nicolae Robu, dar şi consilier al lui Sorin Grindeanu când acesta ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ


*