Şeful Gării de Nord şi directorul Regionalei CF Bucureşti au fost demişi de ministrul Felix Stroe

0
68

Șeful Gării de Nord, Mihai Cândea, și directorul Regionalei CF București, Laurențiu Maraloi, au fost schimbați din funcții după ce ministrul Transporturilor, Felix Stroe, s-a declarat nemulțumit de modul de administrare și de întreținere a principalei porţi feroviare a României.

„În această dimineață, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a decis schimbarea din funcție a directorului Regionalei Căi Ferate București și a șefului Gării de Nord. Ministrul Transporturilor s-a declarat total nemulțumit de modul de administrare și de întreținere a Gării de Nord și a dispus demiterea imediată a celor doi reprezentanți ai Regionalei de Căi Ferate București: Laurențiu Maraloi, directorul Regionalei CF București, și Mihai Cândea, șeful Gării de Nord”, a anunţat Ministerul Transporturilor, printr-un comunicat dat publicităţii luni.

Într-adevăr, în Gara de Nord din Bucureşti este mizerie, scaunele sunt rupte, iar la capetele peroanelor se vând papuci şi şosete turceşti, după cum a constatat la faţa locului reporterul Cetateanul.net.

Activitatea Regionalei CF București va fi coordonată de Marcel Pioaru, șeful Serviciului de Siguranță a Circulației, iar Mihai Tănase, șef adjunct Gara de Nord, va conduce provizoriu activitatea în stația București Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ


*