Şeful CJ Botoşani a semnat un acord de parteneriat cu Renato Usatîi, primarul oraşului Bălţi

Renato Usatîi

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, a semnat marți un acord de parteneriat între județul său și Primăria municipiul Bălți din Republica Moldova, condusă de controversatul Renato Usatîi.

”Sper să fie de bun augur semnarea acestui acord de parteneriat și să constituie baza de plecare pentru deschiderea unor noi oportunități de colaborare și accesarea de granturi, în special în domeniile sănătate, învățământ, cultură, infrastructură, care să se concretizeze în proiecte comune de care să fim mândri și să ne amintească de colaborarea dintre cele două entități administrative partenere. Cred că întâlnirea de azi nu va fi ultima și va consolida relațiile viitoare dintre Republica Moldova de pe poziția de preaderare la Uniunea Europeană și România, ca membru cu drepturi depline”, a declarat președintele CJ Botoșani.

Prin semnarea acestui acord de parteneriat, părțile au convenit la dezvoltarea sustenabilă a relațiilor bilaterale, pe termen lung, deschiderea de noi oportunități de colaborare în domenii de interes comun precum economie și comerț, știință și tehnică, învățământ și sănătate, cultură și arte, turism și sport, administrație publică locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

*