Scurtcircuit la metrou, călătorii au fost evacuați de urgență. Directorul general al Metrorex, dat afară

metrou

Metrorex a anunțat că vineri dimineață la ora 5,24, pe tronsonul Eroilor-Politehnica, pe firul 1,  un jgheab de scurgere a infiltrațiilor a căzut din plafon, pe șina a 3-a (responsabilă cu transmiterea tensiunii) și a produs un scurt circuit.

UPDATE Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, i-a demis pe directorul general al Metrorex, Marin Aldea, și pe directorul de exploatare al societății.

„Din acest motiv, a fost scoasă tensiunea de pe șină, trenul care tranzita zona a fost oprit, călătorii din tren fiind evacuați în siguranță de către echipele Metrorex prin stația Eroilor. Directorul general al Metrorex se află la fața locului pentru coordonare și remedierea rapidă a situației. La acest moment echipele Metrorex lucrează pentru ca transportul în comun să fie reluat rapid. Ca urmare a scoaterii tensiunii din șină, pe tronsonul Izvor-Politehnica- Grozăvești nu se circulă.  Metrorex cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat și depune toate eforturile pentru remedierea rapidă a situației”, se arată în comunicatul dat publicității de Metrorex.

Se circulă în sistem pendulă între stațiile Gorjului și Politehnica. Trenurile de la Republica circulă până la Piața Unirii și cele de la Anghel Saligny până la Izvor.

LĂSAȚI UN MESAJ

*