Purtătorul de cuvânt al PSD Timiș, organizația condusă de premierul Sorin Grindeanu, și-a dat demisia

0
104

Purtătorul de cuvânt al PSD Timiş, organizație condusă de Sorin Grindeanu, Lucian Ursuleţu, a anunţat miercuri seara că demisionează din funcţie şi din partid, ”fiind convins că nu există reconciliere între membrii PSD şi Liviu Dragnea”.

Purtătorul de cuvânt al PSD Timiş a scris pe pagina sa de Facebook că va demisiona din funcţie, decizia sa fiind luată în urma şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, de la Bucureşti.

”Este un moment trist pentru toţi PSD-iştii şi, implicit, pentru mine. În urma a ceea ce s-a întâmplat azi, am decis să renunţ la funcţia de purtător de cuvânt al PSD Timiş şi la calitatea de membru al Partidului Social Democrat. Decizia mea este una strict legată de ceea ce s-a întâmplat în această seară, convins fiind că nu există reconciliere între membri PSD şi Liviu Dragnea”, a scris Lucian Ursuleţu.

Lucian Ursuleţu a fost numit purtător de cuvânt al PSD Timiş în urmă cu aproximativ opt ani. Organizaţia PSD Timiş este condusă, din 2015, de actualul premier, Sorin Grindeanu, care este membru al formaţiunii de 21 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ


*